Familie Staat er te gebeuren in ‘Familie’: “Veronique belt in paniek naar Lars, Niko vindt dat Mieke een toegeving moet doen
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Familie’: “Veronique belt in paniek naar Lars, Niko vindt dat Mieke een toegeving moet doen
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in Familie’.

Elena laat een voicemale achter voor Véronique. Raven vindt dat Lars zich vreemd gedraagt. 

Samira lijdt onder de verwijten die ze van haar kinderen krijgt. Ze ontdekt dat Brahim samen met Jamila zijn biologische vader is gaan opzoeken.

Jelle is bezorgd dat Brahim in de problemen zal komen met zijn werk. Jamila denkt dat Samira’s plan wel eens zou kunnen werken. Benny vreest echter voor een mogelijke teleurstelling.

Nadat hij was uitgegleden over een stukje speelgoed van Finn, kreeg Niko verplichte rust voorgeschreven. Vandaag staat er opnieuw een doktersbezoek gepland. Niko is nerveus.

Jan is gecharmeerd door Yoko’s speelsheid en kan maar moeilijk kwaad op haar zijn. Zelfs niet als ze er een rommeltje van maakt. Cédric is zenuwachtig voor de heropening van de Foodbar.

Matthias weet Vanessa te overtuigen om toch mee te gaan. De battle tussen Henk en Louise verloopt op het scherpst van de snee. Véronique houdt een bezorgde Rudi op afstand.

Ze kan Anna en Albert niet onder ogen komen. Ze krijgt plots onverwacht bezoek. Rudi en Zjef organiseren een etentje voor hun ouders.

Ook Mieke organiseert op hetzelfde moment een familiediner. Vanessa is helemaal haar kluts kwijt. Niko vindt dat Mieke een toegeving moet doen, maar zij ziet dat niet zitten.

Véronique belt in paniek naar Lars. Samira twijfelt of Brahim naar haar verjaardagsfeest zal komen. Het feest neemt een andere wending dan verwacht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.