Familie Staat er te gebeuren in Familie: Onaangename verrassing voor Jan, Lars ongerust na wat Louise hem zegt
PMN
Staat er te gebeuren in Familie: Onaangename verrassing voor Jan, Lars ongerust na wat Louise hem zegt
Foto: Medialaan

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in Familie’.

Samira merkt dat Alfons en Benny afzien van de situatie met Eddy. Voor Samira is de maat vol en ook Benny is onverbiddelijk. Hanne vangt een glimp op van Veroniques ontwerpen.

Zjef en Rudi zoeken een nieuw huis, maar vinden niks dat betaalbaar en snel beschikbaar is. De sfeer tussen Niko en Mieke en Zjef en Rudi daalt verder tot onder het vriespunt.

Anna en Albert hebben Jan iets te vertellen. Cédric blijft elke toenaderingspoging van Veronique afwijzen. Hij vindt dat Yoko zich laat inpakken door zijn moeder.

Jan komt voor een onaangename verrassing te staan. Zjef is enthousiast over de meme die Raven en Jelle van hem gemaakt hebben en lanceert er zelfs een nieuw broodje bij. Veronique wil niet met Lars over haar problemen praten.

Mathias zoekt een sport om wat kilo’s kwijt te raken. Hij begint zijn nieuwe, gezonde levensstijl al snel beu te worden. Vanessa en Mathias houden hun dieet moeilijk vol, maar verbergen dat voor elkaar.

Niko wordt aangesproken door Bas, een boksfan. Lars is ongerust als Louise hem vertelt dat de politie met haar komen praten is. Veronique denkt dat er iemand bij haar probeert binnen te dringen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.