Familie Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Mathias vreest het ergste, Veronique krijgt belangrijk nieuws van Marlies
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Mathias vreest het ergste, Veronique krijgt belangrijk nieuws van Marlies
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in Familie’.

Marlies heeft Veronique een moeilijke vraag te stellen. Lars gaat er nog steeds vanuit dat alles onder controle is. Mathias houdt er echter zijn eigen idee op na.

Louise verontschuldigt zich bij Aurélie omdat ze er niet meer voor haar was. Ze probeert het meteen goed te maken. Aurélie spendeert vervolgens de dag samen met Louise en Victor.

Raven klaagt bij Louise omdat Aurélie te veel aandacht opeist. Wanneer Aurélie zich ook tijdens het werkt opdringt aan Louise, begint zij de situatie stilaan beu te worden. Zjef is bang dat Mieke de kat bij de melk zet door Sam in te schakelen als coach voor Niko.

Ook Mathias vreest het ergste. Mathias wil na de uitlatingen van Vanessa meer spanning in zijn relatie brengen. Yoko neemt Vanessa mee naar haar stamcafé om wat spanning in haar leven te brengen. Samira vindt dat ze het cadeau van Lars en Mathias niet kunnen aannemen.

Veronique heeft een boodschap voor Lars. Lars slaagt erin Veronique te kalmeren, maar heeft het zelf ook moeilijk. Jan heeft het moeilijk en vindt troost bij Yoko.

Alfons overhandigt Karin een briefje. Veronique krijgt belangrijk nieuws van Marlies.

Meer nieuws

Meer nieuws

.