Familie Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Mathias en Vanessa geschokt door beelden die ze te zien krijgen, slecht nieuws voor Mieke
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Mathias en Vanessa geschokt door beelden die ze te zien krijgen, slecht nieuws voor Mieke
Foto: Medialaan

Niet alleen de nieuwe werkweek is vandaag begonnen, ook de nieuwe week van ‘Familie’ start. Het gaat een spannende week worden.

‘Primo’ komt al met een vooruitblik. Dit staat er deze week te gebeuren in ‘Familie’.

Veronique kan niet geloven dat de nachtmerrie voorbij is. Op Wolff & Boss wil Brigitte de hogere opbrengst investeren. Daarover is echter geen eensgezindheid.

Vanessa voelt zich onveilig in huis. Zjef is bang voor zijn controle. Hij probeert uitvluchten te zoeken om niet te moeten gaan.

Yoko helpt Jan bij het vinden van een nieuwe match. Ze concentreert zich op zijn datingprofiel, maar Jan vindt het toch moeilijk om een keuze te maken.

Tot hij zelf een verzoek krijgt. Jan wordt op date gevraagd door Katrien. Jan wil zijn date met haar rustig aanpakken.

Emiel zit in zak en as. Benny probeert Emiels vertrouwen terug te winnen. Mieke en Niko raken het niet eens over hun plannen.

Ze klampen Rudi en Zjef aan, in de hoop goede raad van hen te krijgen. Lars broedt op plannen voor een teambuilding. Ondertussen raapt hij zijn moed bij elkaar om Veronique op date te vragen.

Mieke krijgt slecht nieuws te horen. Vanessa en Mathias vinden een USB-stick terug en zijn geschokt door de beelden die erop staan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.