Familie Staat er te gebeuren in Familie: Mathias brengt Lars in nauwe schoentjes, Benny doet pijnlijke ontdekking
PMN
Staat er te gebeuren in Familie: Mathias brengt Lars in nauwe schoentjes, Benny doet pijnlijke ontdekking
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.

Aurélie heeft verrassend nieuws voor Louise. Ilja heeft opnieuw last van nachtmerries. Benny blijkt hier deels voor verantwoordelijk te zijn.

Karin is bang dat ze over de schreef is gegaan bij Alfons. De spanningen tussen Alfons en Karin ontgaan Benny niet. Wanneer de juwelen van Alfons’ overleden echtgenote plots gestolen zijn, vreest hij het ergste.

Benny besluit een val op te zetten. Lars kijkt uit naar zijn etentje met Veronique. Vanessa stelt zich vragen bij de motorrijlessen van Mathias.
 

Hij houdt echter koppig vast aan het feit dat hij dit voor zichzelf doet. Mieke doet een onverwachte ontdekking. Mathias zwijgt op vraag van Lars over zijn reddingsactie.

Hij vermoedt zo wel dat Lars iets met Koens dood te maken heeft. Mathias confronteert Lars met zijn verdenkingen. Door het memorabele feestje van Jelle overslaapt Brahim zich voor zijn werk.

Mathias’ zelfvertrouwen krijgt een boost wanneer Yoko hem stoer noemt. Vanessa wil vooral dat hij zichzelf is. 

Jan voelt zich schuldig over zijn blunder en besluit niet naar de modeshow te gaan, tot grote ontgoocheling van Yoko. Raven heeft het gevoel Lars hem niet alles vertelt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.