Familie Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Louise doet verontrustende ontdekking, Anna en Albert nemen zeer verrassende beslissing
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Louise doet verontrustende ontdekking, Anna en Albert nemen zeer verrassende beslissing
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in Familie’.

Mieke en Niko moet hun reis naar China tot hun grote spijt annuleren. Jelle en Jamila zoeken de spullen van Brahim bij elkaar, maar worden betrapt door Samira. Anna en Albert komen noodgedwongen een paar dagen bij Jan logeren.

Hij voelt zich al heel snel een gast in zijn eigen appartement. Terwijl Alfons Ilja leert schaken, lijdt Samira onder de verwijten die ze van haar kinderen krijgt. Anna behandelt Jan weer als een kind en jaagt hem serieus op kosten.

Jan zelf is daar niet mee gediend. Louise stuit op kot op rommel en resten wiet. Zjef vindt dat Cédric te veel met Yoko bezig is en uit zijn frustraties. Bovendien betrapt hij Cédric ook op een leugen.

Brahim krijgt van Samira de gegevens door van zijn biologische vader. Niko moet rusten en is hierdoor heel gefrustreerd. Een uitgeputte Cédric maakt het goed met Zjef.

Hij beslist om tot de opening van de Foodbar in zijn eigen bed te slapen. Brahim heeft een besluit genomen over de zoektocht naar zijn biologische vader. Alfons is verbaasd over het schaaktalent van Ilja.

Yoko is toch bij Cédric blijven slapen omdat ze elkaar niet kunnen missen. Mieke en Niko zijn het beu dat ze niet op Rudi en Zjef kunnen rekenen en ze confronteren hen met hun oplopende frustraties van de laatste weken.

Benny komt iets belangrijks te weten, maar hij besluit het te verzwijgen voor Samira. Dit is echter niet zo slim als aanvankelijk gehoopt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.