Familie Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Lars trekt pijnlijke conclusie over hem en Veronique, Vanessa is kwaad op Mathias
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Lars trekt pijnlijke conclusie over hem en Veronique, Vanessa is kwaad op Mathias
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.
 

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in 'Familie'.

Sam oefent druk uit op Mieke en Niko. Mieke blijft twijfelen over het aanbod van Sam. Niko wil een antwoord.

Jamila vertrouwt Lars toe dat het altijd haar grote droom is geweest om model te worden. Lars doet haar een voorstel. Alfons gaat opnieuw op date met Karin.

Lars vreest dat het niet goedkomt tussen hem en Veronique. Zowel Raven als Benny proberen hem van het tegendeel te overtuigen.


 

Benny laat zich niet van zijn mooiste kant zien als baas van Yoko. Zij neemt een drastisch besluit. Vanessa vindt een luisterend oor bij Veronique.

Ze beseft hoe hard ze Victor mist. Brigitte stookt onrust bij het personeel van Wolff & Bos. Zjef gaat zonder medeweten van Rudi zijn ideeën pitchen bij Lars.

Mathias wil dan toch naar de politie stappen, maar Niko spoort hem aan Harry zelf te confronteren. Vanessa is kwaad omdat Mathias niet meteen naar huis is gekomen zoals hij had beloofd. 

Zjef en Rudi denken dat het Mieke deugd zal doen om een avond op Finn te passen, maar dat draait verkeerd uit. Mieke blijft Sam lastigvallen met haar telefoontjes. Karin en Alfons spreken thuis af.

Meer nieuws

Meer nieuws

.