Familie Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Lars liegt tegenover Veronique, Louise en Mieke doen onaangename ontdekking
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Lars liegt tegenover Veronique, Louise en Mieke doen onaangename ontdekking
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in 'Familie'.

Lars liegt tegenover Veronique en zegt haar dat hij Raven zal geruststellen. Hij wil Raven de waarheid vertellen. Brigitte vreest dat het politieonderzoek kwalijke gevolgen zal hebben voor Lars.

Aurélie laat zich overhalen om een klacht in te dienen tegen Steven. Raven doet een ontdekking. Jamila heeft een plan om Brahim de loef af te steken en vraagt Jelle om hulp.

Sam lijkt de moed verloren te hebben. Niko probeert Bas te overtuigen om de minnelijke schikking alsnog te aanvaarden. Yoko staat op het punt Cédric de waarheid op te biechten.

Niko ontwijkt Mieke. Zij werkt al haar frustratie uit op Bas. Louise beseft dat ze ruimte nodig heeft. Aurélie komt met een verrassend voorstel.

Mathias is nog steeds achterdochtig wat Lars’ aandeel in de dood van Koen betreft. Inspecteur Kennis komt langs bij Wolf & Bos om een nieuwe verdachte aan de tand te voelen. Veronique krijgt raad van Rudi.

Cédric heeft grote plannen, maar die dreigen in het water te vallen. Louise wil Aurélie beschermen tegen haar achtervolger, maar doet dan een onaangename ontdekking. Ook Mieke doet bij haar thuiskomst een onaangename ontdekking.

Meer nieuws

Meer nieuws

.