Familie Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Benny wordt razend als hij het verneemt van de politie, Raven heeft iets op te biechten
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Benny wordt razend als hij het verneemt van de politie, Raven heeft iets op te biechten
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in 'Familie'.

Lars probeert Véronique gerust te stellen, maar vraagt zich af of ze niet weer hallucineert. Cédric voelt zich bedrogen en dreigt de stekker uit het hele Upcycle-project te trekken. Louise heeft spijt van haar ruzie met Raven en begint Aurélies aanwezigheid stilaan verstikkend te vinden. Mathias merkt dat Benny afziet van de constante politieverhoren.

Hij probeert Benny en Lars te overtuigen open kaart te spelen. Yoko maakt zich kwaad op Cédric. De strijd tussen Jamila en Brahim gaat verder.

Cédric probeert de brokken met Yoko te lijmen. Benny en Samira nemen een beslissing over de mancave. Niko en Sam maken een gameplan voor de match tegen Diego.

Louise ontdekt dat iemand een pluk van haar haar heeft geknipt terwijl ze sliep. Véronique schenkt de halsketting van Koen aan Yoko. Benny wordt razend als hij verneemt dat de politie nu ook Brahim verdenkt.

De avond van Niko’s gevecht tegen Diego is aangebroken. Niko krijgt het zwaar te verduren tijdens het kamp tegen Diego.

Raven heeft Louise iets op te biechten. Cédric botst op straat tegen een onbekende vrouw.

Meer nieuws

Meer nieuws

.