Familie Speculatiebox: De reden waarom Brigitte niet wil toegeven dat Leon De Bodt écht wel de vader is van Lars
PMN
Speculatiebox: De reden waarom Brigitte niet wil toegeven dat Leon De Bodt écht wel de vader is van Lars
Foto: VTM

In deze speculatiebox proberen we een antwoord te vinden voor een prangende vraag in Familie. Wie is nu eigenlijk de vader van Lars?
 

Onze redactie ontfermde zich over deze vraag en doet een poging om een antwoord te vinden. Of het de waarheid is zal later moeten blijken in de dagelijkse afleveringen bij VTM, maar we willen wel een poging wagen.

Brigitte zei deze week dat Leon De Bodt niet de vader is van haar zoon Lars. “Ik heb geen enkele reden om te twijfelen over wat ze zegt”, zei Lars tegen z’n zoon Raven.

Maar wat als Brigitte toch liegt? Volgens ons is Leon De Bodt écht wel de vader van Lars. Al twijfelt er niemand aan dat Leon geen fraai verleden heeft.

Hij heeft dingen gedaan die hij liever niet wil geweten te zijn. En dan begint er iemand te graven in zijn duister verleden. Leon voelt zich bedreigd en grijpt fors in.

Vrijdag belde hij opnieuw Lars op. Volgens ons weet Leon niet dat Lars zijn zoon is.

De enige die dit weet is Brigitte. Zij is allicht op de hoogte van Leon zijn verleden en wil niet dat haar zoon zo’n vader krijgt. Ze verzweeg het voor hem destijds dat hij vader is geworden en voor Lars verzweeg ze dat hij zijn vader is.

Dus pas als Brigitte begint te praten kan er veel duidelijk worden. Maar die is niet van plan om dit te doen.

Dit is een speculatie van onze redactie! Hoe het allemaal precies zal verlopen zie je elke werkdag om 20 uur bij VTM!

Meer nieuws

Meer nieuws

.