Familie Sieg De Doncker vindt het jammer wat hij te horen krijgt van 'Familie'-makers
COS
Sieg De Doncker vindt het jammer wat hij te horen krijgt van 'Familie'-makers
Foto: VTM

'Familie' nam onlangs met een zinderende seizoensfinale afscheid van alle kijkers. Eind augustus mogen de fans hun favoriete soap terug op televisie verwachten.

In de seizoensfinale was een grote rol weggelegd voor Sieg De Doncker. Hij zorgde als Koen voor opschudding door een affaire te beginnen met Veronique, de vrouw van zijn halfbroer Lars (Kürt Rogiers).

Vrijdag 24 juni kwam het tot een confrontatie tussen Koen en Lars. "Ik heb heel toffe scènes mogen draaien, met veel actie. Jammer genoeg mocht ik niet al mijn stunts zelf doen, want sommige waren gewoon te gevaarlijk", zegt Sieg in Story.

Zo twijfelde Koen geen seconde en sprong hij de zinkende auto van Veronique achterna, nadat ze moest uitwijken en in de rivier belandde. Betekent de heldhaftige actie van 'slechterik' Koen het einde voor zijn personage? Of keert Koen terug als vast personage?

"Daar kan ik niet over uitweiden", zegt Sieg in het weekblad. Los daarvan hoopt Sieg, die geen acteeropleiding genoot, wel nog meer te acteren in de toekomst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.