Sandrine André komt tot confronterende vaststelling achter de schermen bij 'Familie'
LHX
Sandrine André komt tot confronterende vaststelling achter de schermen bij 'Familie'
Foto: VTM

Al maar liefst tien jaar lang speelt Sandrine André de rol van Veronique in 'Familie'. Naar eigen zeggen is ze dat nog lang niet beu. 

Af en toe fantaseert Sandrine André er wel eens over hoe het zou zijn om 'Familie' vaarwel te zeggen en andere rollen te gaan spelen. Die gedachten verdwijnen echter altijd snel wanneer ze van de schrijvers hoort wat ze nog allemaal met haar personage van plan zijn. 

Zelf opstappen zal ze dus niet gauw doen, maar ze houdt er wel rekening mee dat het verhaal van Veronique op een dag misschien vanzelf uitverteld zal zijn. Er vallen immers regelmatig personages af, dat is eigen aan een soap.

Tot die vaststelling komt ze ook wanneer ze terugdenkt aan een van haar allereerste scènes, een vergadering bij VDB Fashion. "Op de set stonden toen mijn collega's Gunther Levi, Peter Bulckaen, Chris Van Tongelen, Hans De Munter, Christel Domen en Katrien De Becker", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. "Enkel Peter Bulckaen schiet er nu nog over. Op 10 jaar kan er veel gebeuren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.