Familie Onheilspellende voorspelling over 'Familie': 'Staat Lars en Veronique in seizoensfinale te wachten'
COS
Onheilspellende voorspelling over 'Familie': 'Staat Lars en Veronique in seizoensfinale te wachten'
Foto: VTM

'Familie' verandert steeds meer in een misdaadserie. De spanning na de exit van Koen (Sieg De Doncker) is om te snijden.

Veronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers) gooiden het lichaam van Koen (Sieg De Doncker). Donderdag zagen we hoe Lars zich voordeed als zijn halfbroer. Voorlopig lijkt het ex-koppel er makkelijk van af te komen, maar blijft dat zo?

"Denk dat er nog veel spannende momenten gaan komen voor het opgelost is. Als het al opgelost raakt, want met een soap weet je nooit", klinkt het. "Ik geloof niet dat Koen dood is. Die komt volgens mij nog terug", lezen we. "Die leeft nog, anders zou hij al lang gevonden zijn."

"Koen blijkt toch niet dood te zijn en is op eigen houtje uit het water gekropen. Vandaar dat er geen leuk gevonden werd. Hij houdt zich schuil tot de seizoensfinale waar hij terug opduikt en wraak neemt", schetst een kijker het ideale scenario.

"Dat was ook mijn gedacht", zegt een andere kijker. "Ik denk ook dat hij nog leeft. Die receptionist keek zo raar dat ik dacht: hij zit reeds in het hotel of hij heeft daar wat op z'n kerfstok. Daar is Lars straks de dupe van." Zien we Koen binnenkort écht terug?

Meer nieuws

Meer nieuws

.