Nieuw seizoen van ‘Familie’ wordt explosief: ‘Nieuwe clash in de maak tussen eeuwige rivalen’
PMN
Nieuw seizoen van ‘Familie’ wordt explosief: ‘Nieuwe clash in de maak tussen eeuwige rivalen’
Foto: VTM

De seizoensfinale van ‘Familie’ is nog maar net achter de rug. Bertje deed de bom niet ontploffen. Mogelijk doet hij dat wel tijdens de midseasonfinale in januari.

De fans van ‘Familie’ gaan nog een tijdje moeten wachten op de start van dat nieuwe seizoen. Toch is er al wel wat uitgelekt. We geven het je graag mee.

Zo mogen we in het nieuwe seizoen van ‘Familie’ een nieuwe clash verwachten. ‘Er komt een clash aan tussen eeuwige rivalen Mathias en Lars’, schrijft Het Laatste Nieuws. ‘Cobrew, het bedrijf van Mathias, kampt sinds zijn hersenbloeding met zware financiële problemen. Vanessa vond maar één oplossing: een nieuwe investeerder zoeken.’

Het komt weer tot een clash tussen Mathias en Lars in het nieuwe seizoen van 'Familie'

‘Vanessa haalde Lars binnen als nieuwe investeerder. Dat was zeer tegen de zin van Mathias. De twee rivalen worden nu zakenpartners.' Dat kan niet goed komen.

Het valt op dat ook Lars goed met Vanessa kan opschieten sinds ze getrouwd is met Lars. Stel dat het tot een relatiebreuk komt tussen Lars en Stefanie omdat zij bijvoorbeeld haar kindje niet wil houden, dan zou Lars wel eens voluit voor Vanessa zou kunnen gaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.