Familie Nieuw gezicht in 'Familie' lokt heel wat opmerkelijke reacties uit bij fans
COS

Dit voorjaar doet een verrassend personage haar intrede bij de familie Coppens in 'Familie'. Actrice Loes Van den Heuvel kruipt in de huid van Karin, een verpleegster die zich over de zorg voor Alfons komt ontfermen. 

Op de set werd het een blij weerzien tussen Loes en haar 'FC De Kampioenen'-collega Jaak Van Assche, die de rol van Alfons vertolkt. "Deze rol heb ik aan Jaak te danken", verklapt Loes. "Hij vond dat dit personage iets voor mij was en had op voorhand gepolst of ik het zag zitten."

En dat was ook zo. "Dat ik veel met Jaak op de set zou staan vond ik natuurlijk een mooi pluspunt", zegt Loes. "Karin is een toffe madam, met een mooi karakter. Spontaan, empathisch en met een hart van goud. Ze is altijd positief ingesteld en heeft ook een spiritueel kantje. Twee eigenschappen die ik bij mezelf herken."

"Net zoals bij 'FC De Kampioenen' draag ik ook een pruik", legt Loes uit. "Het is de bedoeling dat 'Familie'-kijkers niet aan Carmen denken wanneer Karin opduikt. En dat zal ook zo zijn." Al lijkt dat bij de meeste fans toch nog niet helemaal het geval.

"Carmen gaat voor Fernand zorgen", klinkt het meermaals op sociale media. "Nandje krijgt zijn wasbeurt van Carmen, na al die jaren", grapt iemand. "Wie zegt er nu Karin tegen Carmen?", vraagt een fan zich af. "Hopelijk voorzien ze wel een betere pruik dan dit."

Meer nieuws

Meer nieuws

.