Familie Nemen we opnieuw afscheid in 'Familie'? Aaron Blommaert doet straffe uitspraak over zijn personage Raven
COS
Nemen we opnieuw afscheid in 'Familie'? Aaron Blommaert doet straffe uitspraak over zijn personage Raven
Foto: VTM

Aaron Blommaert speelt al twee jaar in 'Familie'. Aaron kruipt in de huid van Raven, de zoon van Lars (Kürt Rogiers).

Of het de bedoeling was dat Aaron Blommaert zo lang in 'Familie' zou zitten? "Die twee jaar was sowieso voorzien", zegt Aaron in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'. "Wat de rest betreft, dat is allemaal nog niet zo heel lang geleden besproken."

Aaron weet niet waar het zal eindigen. "Maar ik weet wel dat het ergens gaat eindigen. Dat kan binnen een jaar zijn of binnen twee jaar, maar het gaat geen drie of vier jaar meer duren. Dat weet ik wel", onthult Aaron. "En ik wil er met een big bang uit, hè!"

De acteur wil graag wil met zijn karakter dingen gedaan hebben die andere personages nog niet geden. "Dat is niet altijd even makkelijk, maar ik heb wel de chance dat ik het eerste karakter ben dat muzikant is. Dus daar zijn we wat over aan het brainstormen."

Aaron speelt zijn rol graag, maar: "Dat moet ergens eindigen en ik wil dat dat met een grote apotheose is. Niet omdat alle ogen op mij gericht moeten zijn, maar voor mezelf, dat ik weet dat ik het schoon afgesloten heb", aldus Aaron Blommaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.