Familie Nee toch! 'Familie'-fans onheilspellend over geliefd personage: "We gaan afscheid moeten nemen"
COS

Er staat ons weer een spannende week in 'Familie' te wachten. Fans zullen ook blij zijn om twee van hun favoriete gezichten weer wat meer te zien: Anna en Albert.

Deze week zullen Anna en Albert bij Jan moeten logeren. Ze komen tot groot enthousiasme van veel fans eindelijk weer wat meer in beeld. Al doen heel wat 'Familie'-kijkers plots ook een onheilspellende voorspelling.

"Ik heb al een tijdje het nare voorgevoel dat we in het huidige seizoen afscheid gaan moeten nemen van de bomma", zegt een kijker. "Ik hoop dat ik mis ben. Krijg het niet van me afgeschud." De kijker in kwestie blijkt niet alleen.

Heel wat fans delen dat gevoel. "Ze komt opeens wel heel veel in beeld", merkt iemand op. "Die gaat nu terug meer in beeld komen om haar verhaallijn voor de exit te spelen, dat zegt mijn voorgevoel", reageert een andere kijker.

Op 2 augustus wordt Annie Geeraerts al 97 jaar. Ze gaf al meermaals aan dat ze niet denkt aan stoppen. "Acteren houdt ons jong", vertelden Annie en Ray Verhaeghe recent nog aan Primo. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.