Familie Nee toch! 'Familie'-fans krijgen onheilspellende beelden te zien: 'Einde voor dit personage nabij?'
COS
Nee toch! 'Familie'-fans krijgen onheilspellende beelden te zien: 'Einde voor dit personage nabij?'
Foto: VTM

Deze week zagen 'Thuis'-fans een aflevering die als een seizoensfinale aanvoelde. Ook 'Familie'-fans lijkt deze week iets gelijksaardigs te wachten. 

In een spoilerfilmpje op TikTok zien we hoe Louise en Raven Brahim in een plas bloed op de grond aantreffen. Wanneer Raven hem wil helpen krijgt hij voor de ogen van Louise een slag met een brandblusser. Het is Aurelie.

Kijkers vragen zich eerst nog af of het niet om een droom gaat. De volgende clips lijken echter te bevestigen dat het werkelijkheid is. "Niet bang zijn. Ik zou je nooit pijn doen. Daarvoor hebben wij een veel te goede band", zegt Aurelie.

"Er zijn mensen die het niet goed met je voorhebben, dat weet je toch? Hij is de ergste", wijst Aurelie naar Raven. "Maar dat is het mooie aan vuur: het neemt - je oma, je vader, mijn zus - maar vuur geeft ook."

Aurelie lijkt vervolgens benzine over Raven heen te gieten. Louise lijkt te beseffen dat ze Aurelie moet manipuleren. "Je hebt gelijk. Raven wou ons uit elkaar drijven. Het is een klootzak. Daarom ben ik teruggekomen, voor jou. Ik kies voor jou."

Louise (Charlotte Sieben) probeert de aansteker uit te doen, maar Aurelie wil dat Louise bewijst dat ze voor haar kiest. Ze duwt haar met de aansteker naar Raven (Aaron Blommaert). Is het einde voor Raven nabij? Wat een spanning!

@familiespoliers #fy #familie #spoiler #spoilers #sorry Familiespoilers" href="https://www.tiktok.com/music/origineel-geluid-7228975275256679195?refer=embed">♬ origineel geluid - Familiespoilers

Meer nieuws

Meer nieuws

.