Familie Nagelbijten bij eerste beelden van nieuw seizoen 'Familie': "Zou nooit een vinger naar haar uitsteken!"
COS
Nagelbijten bij eerste beelden van nieuw seizoen 'Familie': "Zou nooit een vinger naar haar uitsteken!"
Foto: VTM

Het 32ste seizoen van 'Familie' eindigde met een seizoensfinale van formaat. Fans gingen met een verschillende cliffhangers de zomervakantie in.

Binnen exact één maand gaat 'Familie' weer van start. Fans kunnen maandagavond 28 augustus beter vrij houden in hun agenda. Dan weten we eindelijk hoe het na de seizoensfinale afloopt voor onze favoriete 'Familie'-gezichten.

Vooral voor Lars (Kürt Rogiers) en Cédric (Yanni Bourguignon) zag het er niet goed uit. Zij werden begraven door Elena. Wanneer Véronique (Sandrine André) de kist van Yoko (Cyra Gwynth) opende begon er water in de kist van Lars en Cédric te stromen.

Zal Véronique ze op tijd kunnen bevrijden? En is alles oké met Jan, die Véronique bewusteloos op het domein van Elena aantrof? Ook voor Mieke (Caroline Maes) zag het er niet goed uit. We zagen Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens) de politie ontvluchten.

VTM heeft nu de eerste beelden van het komende seizoen gedeeld. Daarin zien we dat het voor Véronique een race tegen de klok wordt. "Cédric, Lars, hou vol", roept ze, terwijl het water Cédric en Lars intussen al aan de oren staat.

Bij Mieke en Niko thuis treft de politie een plas bloed en een bebloed mes aan. Niko en Sam worden verhoord door de politie. "Ik zou nooit een vinger naar mijn vrouw uitsteken", roept Niko. "Ik ben één keer echt bang geweest van hem", horen we Sam zeggen. Spannend!

Meer nieuws

Meer nieuws

.