Familie Naast Loes Van den Heuvel meer nieuwe gezichten in 'Familie': Vriendin van bekende zanger en broer van 'Familie'-acteur maken intrede
COS

Er staat de 'Familie'-kijkers een week vol verrassingen te wachten. Maar liefst drie nieuwe gezichten maken vanaf maandag 13 maart hun opwachting in de reeks.

Op maandag duikt Loes Van den Heuvel voor het eerst op als verpleegster Karin. Ze zal de zorg voor Alfons overnemen van Vanessa (Karen Damen). Zo wordt het in Familie een blij weerzien tussen Loes Van den Heuvel en haar 'FC De Kampioenen'-collega Jaak Van Assche.

We maken ook kennis met Diego, een bokser die gespeeld wordt door Toon Hens. Toon is ook in het echte leven een fervent bokser én de broer van Jo Hens. Zo wordt 'Familie' plots ook echt familie. Diego werkt samen met Bas, de brouwer met een passie voor boksen die Niko onlangs leerde kennen.

Op woensdag maken we dan weer kennis met Aurélie, een meisje op de vlucht voor haar ex-vriendje. Ninalotte Roose, bekend van '2DEZIT' en 'Bittersweet Sixteen' geeft gestalte aan de jongedame met problemen. Ninalotte is naast actrice ook model én is de vriendin van '#LikeMe'-acteur en zanger Maksim Stojanac.

Meer nieuws

Meer nieuws

.