Familie Na ontslag Gunther Levi bij 'Familie': "Tot dan blijft Peter nog aanwezig op het scherm"
COS
Na ontslag Gunther Levi bij 'Familie': "Tot dan blijft Peter nog aanwezig op het scherm"
Foto: Photonews

'Familie'-fans kregen enkele maanden geleden slecht nieuws te horen. Maar liefst vijf acteurs zouden de reeks de komende maanden moeten verlaten.

Onder hen waren ook Gunther Levi en Martin Jonckheere, die gestalte geven aan Peter en Marie-Rose. Martine maakte vorig jaar pas opnieuw haar intrede. Gunther is echter al meer dan 22 jaar onafgebroken te zien als Peter.

Op 17 januari was het moment aangebroken voor Gunther: zijn laatste opnamedag. Op Instagram toonde Gunther hoe hij zijn loge verlaat en het naamkaartje van 'Peter' weghaalt.

Het beeld lokte opnieuw heel wat verontwaardigde en bedroefde reacties uit. Ook bij een groot aantal collega's. "De idioten", klonk het bij Jo Hens. Roel Vanderstukken en Jan Van den Bosch zeggen een "goedlachse" en "ontzettend lieve" collega te verliezen.

Kijkers hoeven nog niet meteen afscheid te nemen van Gunther. Zijn vertrek uit de reeks wordt volgens TV Familie pas in april uitgezonden. "Tot dan blijft Peter nog aanwezig op het scherm", klinkt het in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.