Familie Na onheilspellende foto: Zo reageren makers van 'Familie' op gevreesde exit van Yanni Bourguignon
COS
Na onheilspellende foto: Zo reageren makers van 'Familie' op gevreesde exit van Yanni Bourguignon
Foto: VTM

Vorige vrijdag was er de seizoensfinale van 'Familie'. Het ziet er niet goed uit voor heel wat personages, waaronder Lars en Cédric.

Pas eind augustus komen we te weten of onze favoriete personages de wraak van Elena overleven. Op sociale media verscheen er donderdag een onheilspellende foto. Die doet fans vrezen voor een exit van Cédric, gespeeld door Yanni Bourguignon.

Maarten Cop, die al een tijdje de rol van Jelle vertolkt, deelde op Instagram Stories een foto van collega Yanni. Op de achtergrond zien we een bord met heel wat boodschappen. "Wij zwaaien met z'n allen Yanni uit op 25/8. Dank u, Yanni!", staat er onder meer te lezen.

"Gaat Cédric eruit?", klonk het meteen geschokt in een fangroep op Facebook. "Zou jammer zijn als hij weggaat", lazen we nog. Sommige fans merkten op dat de acteurs de boodschap expres op het bord hadden geplaatst. "Lijkt me straf dat dat anders gedeeld zou worden", klonk het.

Nu lijken de 'Familie'-makers met geruststellend nieuws te komen. Wanneer de redactie van HLN om een reactie vraagt, klinkt het kort en bondig: "Het gaat om een flauwe grap." Het lijkt er dus niet op dat we afscheid zullen moeten nemen van Yanni.

De foto maakt zelfs méér duidelijk. Dat Yanni samen met Maarten op de set van familie rondloopt, betekent dat Yanni momenteel scènes aan het draaien is voor het nieuwe seizoen. Dat doet ons concluderen dat de wraak van Elena Cédric niet het leven zal kosten. Gelukkig!

Meer nieuws

Meer nieuws

.