Familie Na enorm heftige opnames: Kürt Rogiers moet iets opbiechten over zijn rol in 'Familie'
COS
Na enorm heftige opnames: Kürt Rogiers moet iets opbiechten over zijn rol in 'Familie'
Foto: VTM

'Familie' is terug met het 33ste seizoen van de reeks. De eerste afleveringen stond de nasleep van de wraakactie van Elena grotendeels centraal.

Elena (Ilse Uitterlinden) wou wraak nemen op Véronique (Sandrine André) voor de dood van haar zoon Koen (Sieg De Doncker). Ze had Yoko (Cyra Gwynth), Cédric (Yanni Bouguignon) en Lars (Kürt Rogiers) in twee kisten begraven. Vooral voor Kürt en Cédric waren de opnames heel heftig.

Kürt en Yanni spendeerden de draaidag voor een groot deel in de kist met water. De opnames zorgden er zelfs voor dat Yanni op de set flauwviel. Kürt was een dag later dan weer goed ziek. "De dag nadien had ik echt geen stem meer", zegt Kürt bij MNM.

"De tweede dag heb ik een scène moeten opnemen, zo'n beetje met een gebroken stemmetje", legt Kürt uit. Die scène zag je in de aflevering van dinsdag. "Dat was een heel heftige ruzie tussen mij en Véronique."

"Iedereen kwam achteraf tegen mij zeggen: 'Amai Kürt, wat een straffe acteur ben jij. Je hoorde dat jij zo emotioneel werd en je stem brak.' Maar eigenlijk kwam dat gewoon door die kist. Doordat ik zoveel water heb binnen gehad, denkt iedereen dat ik klaar ben voor een Ensor."

Meer nieuws

Meer nieuws

.