Na bloedstollende seizoensfinale: 'Zo verdwijnt Lars (Kürt Rogiers) binnenkort uit 'Familie''
COS
Na bloedstollende seizoensfinale: 'Zo verdwijnt Lars (Kürt Rogiers) binnenkort uit 'Familie''
Foto: VTM

'Familie' eindigde dit seizoen onder meer met een confrontatie tussen Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker). De aanleiding? Veroniques affaire met Koen.

Onlangs verklapte Kürt Rogiers dat hij zal verdwijnen uit 'Familie'. Fans hoeven zich geen zorgen te maken, het gaat namelijk maar om een tijdelijke exit. Dat die waarschijnlijk iets te maken zou hebben met Koen en Veronique, daar waren we het al over eens.

Nu wordt al wat meer duidelijk over de exit van Lars. Er verschijnt namelijk een zesde 'Familie'-boek en dat zal over Lars gaan. In 'Weerwraak' lezen we binnenkort dat Lars met zijn privéjacht naar Nice en eigenlijk van plan is nooit meer terug te keren.

"Daar geeft hij de player in zich weer de volledige vrijheid. De ene na de andere vrouw verovert hij, maar hij haalt geen voldoening meer uit de onenightstands. Heel even heeft hij een passionele verhouding met de charmante Clarisse, maar ook die relatie dooft al snel uit", lezen we in de korte inhoud van het boek.

Wanneer Lars zich helemaal leeg voelt, trekt hij zich zelfs terug in een klooster om tot bezinning te komen. Daar krijgt hij echter te horen dat Clarisse ontvoerd is. Lars moet beslissen of hij de vrouw zal helpen of niet. "Wie speelt dit gruwelijke spel met Lars? Wie ligt er op de loer om zich op Lars te wreken?" Spannend!

Meer nieuws

Meer nieuws

.