Marianne Devriese moet van hart een steen maken: “Dat moet ik dochter weigeren”
COS
Marianne Devriese moet van hart een steen maken: “Dat moet ik dochter weigeren”
Foto: VTM

Marianne Devriese, die de rol van Iris vertolkt in ‘Familie’, heeft samen met acteur Steve Geerts drie kinderen: Lina (10), Ava (7) en Pippa (5). Pippa lijdt aan een ontwikkelingsstoornis.

“De wind ruimt naar het noordwesten, waardoor het morgen al heel wat frisser gaat zijn. We halen nog 8 à 9 graden. De eerste uren van de dag is misschien hier of daar nog een lokale bui mogelijk. Na de middag wordt het overal droog en komen er stilaan een paar opklaringen. In de loop van de dag gaat het flink afkoelen. In de nacht van vrijdag op zaterdag gaat het vriezen. Op veel plaatsen in het binnenland wordt het -1 à -2 graden. Aan de kust blijven de temperaturen positief.”

“Zaterdagochtend is er kans op aanvriezende mist. Het wordt dus oppassen voor gladde plekken op de wegen. Zaterdag schijnt de zon een groot deel van de dag. Vanuit het zuiden komt er stilaan wat bewolking opzetten. We houden het wel droog, bij 6 graden. In de nacht van zaterdag op zondag gaat opnieuw licht vriezen.”

“Zondagochtend kan er in het zuiden smeltende sneeuw of sneeuw vallen. In Vlaanderen zal het zondag droog blijven. Maar het wordt wel zwaarbewolkt en fris. Zondag krijgen we niet meer dan 3 graden als maximumtemperatuur. ’s Nachts zal het lichtjes vriezen.”

“De dagen daarna blijft het op de meeste plaatsen droog. Op maandag, dinsdag en woensdag zullen we de zon zien. Het wordt fris, maar zonnig.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.