Familie Margot Hallemans niet blij met 'Familie'-schrijvers: "Ik ben het ze zelfs gaan zeggen"
COS
Margot Hallemans niet blij met 'Familie'-schrijvers: "Ik ben het ze zelfs gaan zeggen"
Foto: VTM

Margot Hallemans verdwijnt de komende maanden even uit 'Familie'. Hanne vertrok zopas met haar zoontje Gaston op retraite naar Nepal.

'Familie'-kijkers hoeven zich geen zorgen te maken: Hanne verdwijnt niet voorgoed uit de reeks. Margot Hallemans staat in april al terug op de set en zal nog voor het einde van het seizoen weer opduiken.

Hanne werd op vraag van Margot even uit de reeks geschreven. Of het ook op eigen vraag was om Hanne zich te laten bezighouden met yoga? "Nee, absoluut niet", benadrukt Margot bij HLN Showbits.

"Ik ben zelfs gaan zeggen aan de schrijvers: 'Mannekes, zeg. Nu begint ze toch wel heel hard op Margot te lijken hoor.' Ik vond dat een beetje jammer toen ik dat las, want ik vind dat toch een beetje spijtig als Hanne te hard op Margot begint te lijken."

"Ze lijkt al heel hard op mij. Maar die yoga wou ik toch eigenlijk liever een stukje voor mezelf houden. Dus ik ga dat, denk ik, binnenkort zo een beetje sturen van: jongens, misschien moet Hanne gaan badmintonnen of zo?", lacht ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.