Ludo Hellinx na gedwongen afscheid bij 'Familie': "Zijn reactie raakte me zeer diep"

door: COS
Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

De makers van 'Familie' deden fans schrikken toen bekend raakte dat vijf personages zouden verdwijnen. Eerst was er al het overlijden van Iris en nu zien we Patrick en Jenny vertrekken.

Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van haesendonck) vertrekken richting Turkije om hun wereldreis aan te vangen. Die duurt voorlopig slechts drie maanden, maar een terugkeer hoeven de kijkers niet te verwachten. Ludo en Hilde zullen waarschijnlijk geen comeback maken.

Dat hun afscheid emotioneel zou worden, dat wisten Ludo en Hilde maar al te goed. "De ochtend van mijn laatste draaidag begin februari voelde ik al dat het moeilijk zou worden en dat was ook zo. Het afscheid verliep heel emotioneel", zegt Ludo bij HLN.

"Ik schrok ervan hoe sommige collega’s met ons meeleefden. Vooral de reactie van Roel Vanderstukken, die mijn schoonzoon Benny speelt en die ik al ken van bij 'Flikken', raakte me zeer diep. Gewoonlijk kan ik op de set goed wegsteken hoe ik me werkelijk voel, maar toen was dat toch moeilijk. Ja, het afscheid deed pijn."

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!