Leeft Koen nog in 'Familie'? Beelden geven fans eindelijk een duidelijk antwoord

door: COS
Familie
Afbeelding bron: VTM

In 'Familie' namen we enkele weken geleden afscheid van Koen (Sieg De Doncker). Of dat dachten we toch...

Kort nadat Koen (Sieg De Doncker) door Veronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers) in het water werd gegooid, verscheen Maureen Vanherberghen op het toneel als inspecteur Marlies Kennis.

Sieg vertelde bij Maureens intrede dat ze een tijdje samen naar het werk konden rijden, omdat ze wel wat draaidagen samen hadden. Sieg verklapte zo dat Koen op een of andere manier nog in 'Familie' te zien zou zijn.

We zagen Veronique de afgelopen weken meermaals bedreigd worden door Koen. Voor veel fans is nog steeds niet duidelijk: leeft Koen nog of is Veronique aan het hallucineren. Daar komt deze week eindelijk een antwoord op.

In een spoiler op TikTok zien we inspecteur Kennis aan Veronique vertellen dat ze het lijk van Koen in het water hebben teruggevonden. "Hoe hij is het water is beland, moet het onderzoek uitwijzen. Het is volop aan de gang."

Iemand moet het lichaam identificeren. Dat zal Veronique moeten doen. "Dat hoeft niet onmiddellijk. Neem rustig de tijd om even te bekomen. Ik kan je ook eerlijk zeggen dat het geen schoon zicht gaat zijn. Hij heeft lang in het water geleden. Laat het allemaal even bezinken."