Familie Kürt Rogiers verdwijnt uit 'Familie': "Kijkers gaan er enorm van smullen"
COS

Verrassend nieuws vanop de set van 'Familie': Kürt Rogiers zal binnenkort verdwijnen uit de tv-reeks. Kijkers hoeven niet te treuren, want het gaat om een tijdelijke exit.

Kürt Rogiers zal een tijdje niet te zien zijn in 'Familie' als Lars De Wulf. De acteur zal even verdwijnen, wegens zijn drukke agenda. Kürt gaat namelijk 'De Schaal Van Pascale' presenteren, een nieuw VTM-programma over pottenbakken met Pascale Naessens.

Toevallig werd Kürt onlangs naar het bureau van de 'Familie'-scenaristen geroepen. Ze hadden een goed idee voor Lars, maar dat zou wel wat consequenties hebben: Lars zou even verdwijnen. Voor Kürt kwam dat natuurlijk erg goed uit.

Bij HLN Showbits kan Kürt al een tipje van de sluier oplichten. "Er bij mij getoetst is of ik watervrees, hoogtevrees of snelheidsvrees had. Dat is allemaal voor de seizoensfinale. En wat er daarna gebeurt? Ja, dat heeft zo zijn gevolgen. Maar het is iets waar ik zo ongelooflijk achtersta en waarvan alle kijkers enorm gaan smullen", aldus Kürt Rogiers.

Meer nieuws

Meer nieuws

.