Familie Kürt Rogiers over einde van Lars in 'Familie': "Dan ga ik met de makers en zender praten"
COS
Kürt Rogiers over einde van Lars in 'Familie': "Dan ga ik met de makers en zender praten"
Foto: VTM

Kürt Rogiers zien we al sinds 2016 als Lars De Wulf in 'Familie'. Hij kruipt al bijna even lang in de huid van Lars als ooit in die van Sneyers in 'Wittekerke'.

'Hoe lang ga je nog meespelen in 'Familie'' is een vraag die Kürt Rogiers vaak krijgt. Ook in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'. "Ik heb daar op zich niet echt een idee van. Op een bepaald moment zijn dingen op. Ik heb dat heel vaak in mijn loopbaan gehad", zegt Kürt.

"Op een bepaald moment voel je dat het wat op is", zegt hij. "Ik geloof in opportuniteiten en dat je die zelf moet uitdagen. Ik ben nu 52, ik denk niet dat mijn loopbaan er al op zit. Maar als ik het op een bepaald moment niet meer voel bij 'Familie', dan ga ik met de makers en de zender praten."

Voorlopig acteert hij nog met hart en ziel in 'Familie'. "Ik doe dat graag. Ik vind dat heel fijn. Ten eerste is dat een vast werkritme en ik ben niet het soort acteur die thuis kan zitten", bedenkt Kürt zich.

Veel acteurs gaan van project naar project, soms met maanden ertussen. "Ik zou daar heel gestrest door raken. Ik vind het fijn om 's ochtends op te staan, de auto in te stappen en te gaan werken, lekker gaan draaien. En ik ben altijd al fan geweest van soap, ik vind dat heel geestig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.