Kürt Rogiers heeft wel héél verrassende ambitie: Dit wil hij doen na zijn exit uit 'Familie'
LHX
Kürt Rogiers heeft wel héél verrassende ambitie: Dit wil hij doen na zijn exit uit 'Familie'
Foto: VTM

Als Lars is Kürt Rogiers een vaste waarde in 'Familie'. Toch komt er ongetwijfeld een moment waarop hij iets anders wil gaan doen.

"Op een bepaald moment zijn dingen op", zegt Kürt Rogiers eerlijk in de podcast '22 minuten stomme vragen'. Hoewel hij nog niet weet wanneer het moment zal komen, vindt hij het toch niet erg om al over zijn exit na te denken.

"Stel nu dat je ooit stopt, wat ga je dan doen?", vraagt presentator Robin Keyaert hem. "Heel veel wandelen", is Kürts antwoord.

Maar hij heeft nóg een bijzonder idee. "Mijn vrouw gaat zeggen: daar is hij weer. Maar ik ben zot van een kinderboerderij. Als ik in speeltuinen kom, of in een zoo, is het eerste wat ik doe, naar de kinderboerderij gaan."

"Zo tussen kleine schaapjes en kleine geitjes, die komen dan huppelend naar jou... Er loopt daar dan ook een ezel rond, en ineens krijg je een stamp van een bok. Ik vind dat zó geestig", klinkt het. Dus als het ooit stopt, zou ik misschien ergens in een kinderboerderij willen gaan werken. Of er een starten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.