Familie Kürt Rogiers doet plots erg verrassende onthulling over 'Familie'-zoon Raven: "Toen ben ik naar de schrijvers gegaan"
COS
Kürt Rogiers doet plots erg verrassende onthulling over 'Familie'-zoon Raven: "Toen ben ik naar de schrijvers gegaan"
Foto: VTM

Kürt Rogiers en Aaron Blommaert spelen al een paar jaar vader en zoon op televisie. Ze kruipen al zeven en bijna drie jaar in de huid van Lars en Raven in 'Familie'.

Het had maar weinig gescheeld of de rol van Raven was nooit geschreven. Verrassend genoeg was het Kürt Rogiers die ervoor zorgde dat het wel gebeurde. Het was de enige keer dat de 'Familie'-acteur zich verhaallijnmatig gemoeid heeft.

"Op een bepaald moment hadden ze het idee om Lars een dochter te geven", vertelt Kürt in '22 Minuten Stomme Vragen'. "Maar Bab Buelens was er net uitgeschreven, omdat er te veel jonge vrouwen in zaten. Toen ben ik naar de schrijvers gegaan en heb ik gezegd: 'Waarom geef je mij geen zoon?"

Kürt stelde voor om die zoon een totaal ander karakter te geven dan Lars. "Maak dat een heel alternatieve jongen, een beetje een filosoof", stelde Kürt voor. "Toen zeiden ze: 'Da's misschien wel een goed idee.'" Maar daar stopte het niet.

"Toen liep ik de kamer uit en vroegen ze: 'Hoe moeten we die dan noemen? Wolf?' En ik zei: 'Mijn oudste dochter heeft een klasgenoot en die heet Raven. Ik vind dat een goede naam.' Da's de enige keer in die zeven jaar dat ik me gemoeid heb in een verhaallijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.