Kürt Rogiers blikt voor naar seizoensstart van Familie: “Na Sandrine nog iemand anders in mijn bubbel”

door: PMN
Kürt Rogiers als Lars in Familie
Afbeelding bron: VTM

De fans hebben er lang op moeten wachten, maar morgen is het eindelijk zover. Dan start het nieuwe seizoen van Familie.

Door het coronavirus konden er een tijdje geen opnames meer plaatsvinden. Intussen is dat probleem verholpen en verloopt er alles coronaproof. “Het zijn vreemde tijd om fictie te maken. In de studio zijn er parcours die je moet volgen”, legt Kürt Rogiers uit bij Qmusic. “Je mag elkaar niet passeren.”

Kürt deelde de bubbel met Sandrine André. Die zei eerder al dat er door corona foutjes kunnen zijn. “In de aflevering van morgen heb ik twee scènes”, legt Kürt uit die in Familie de rol van Lars speelt. “De eerste scène is begin februari opgenomen en de tweede scène ergens in mei. Dat is een enorm verschil, terwijl dat in Familie dezelfde dag is. Daar gaan de fouten zitten.”

Kürt blikt ook al vooruit naar de seizoensstart. “Ik ben op heel de productie van Familie heel trots. De schrijvers hebben ervoor gezorgd dat alles gaat kloppen. We zouden eigenlijk naar de seizoensfinale groeien. Dat moet nu nog komen. Het wordt écht heel spannend.”

“Sandrine André zit dus in mijn bubbel. Daar kwam al snel iemand anders bij. Er zit dus ook nog iemand anders in mijn bubbel.”