Koen verdwijnt nu écht: 'Familie'-fans willen allemaal hetzelfde kwijt aan Sieg De Doncker
COS
Koen verdwijnt nu écht: 'Familie'-fans willen allemaal hetzelfde kwijt aan Sieg De Doncker
Foto: VTM

We namen een paar maanden geleden al eens afscheid van Sieg De Doncker als Koen in 'Familie'. De verrassing was groot toen Koen de afgelopen weken bleef opduiken in de reeks.

Onlangs werd eindelijk helemaal duidelijk dat Veronique (Sandrine André) zich Koen (Sieg De Doncker) inbeeldde. Donderdag kwamen de waanbeelden tot een einde. Dat betekent ook het officiële afscheid van Sieg.

"Vandaag was Sieg voor de laatste keer te zien in 'Familie'. Bedankt voor alles, Sieg", klinkt het op Instagram. "Wie is er hier ajuinen aan het snijden! Merci acteurs, ploeg en kijkers voor dit onvergetelijke avontuur", reageert Sieg.

"Blij dat hij weg is, dan is hij meer thuis", grapt Maureen Vanherberghen. "Er moet iemand babysitten." Ook Kürt Rogiers wil nog iets kwijt aan zijn 'halfbroer': "Topper!" Ook door de 'Familie'-fans zal Sieg gemist worden.

"Je hebt dat keigoed gedaan! Jouw personage was echt niet de liefste, maar jij als persoon zeker wel. Merci voor de goede en spannende verhaallijnen", lezen we. "Wat maakte hij het spannend, zullen dat wel missen."

"Ik zag je graag bezig. Heel goede acteur. Maar wel blij dat je personage stopt. Begon wat te lang te duren", klinkt het anderzijds. "Topacteur, maar werd te langdradig." En: "Eindelijk! Was zo langdradig. Maar wel een supertoffe kerel."

https://www.instagram.com/p/CqtN09TNmlD/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.