Familie Is Koen dan toch nog in leven in 'Familie'? Schokkende beelden zorgen voor complete verwarring
COS
Is Koen dan toch nog in leven in 'Familie'? Schokkende beelden zorgen voor complete verwarring
Foto: VTM

Begin januari namen we afscheid van Sieg De Doncker in 'Familie'. Zijn personage Koen werd na een fatale klap door Lars (Kürt Rogiers) en Véronique (Sandrine André) in het water gegooid.

Nadat Véronique Koen een zware klap met een laptop toebracht, probeerde ze hem samen met Lars nog naar het ziekenhuis te brengen. Toen hij niet meer bleek te ademen, gooiden ze hem in een meer. Inspecteur Kennis (Maureen Vanherberghen) voert momenteel een onderzoek uit naar zijn verdwijning.

Op TikTok botsen we nu op een schokkend filmpje. Véronique krijgt een telefoontje. "Tot binnenkort", hoort ze. Het is de stem van Koen. De spoiler zorgt voor complete verwarring bij de kijkers. "Ik denk dat hij nog leeft", lezen we. "Het is sowieso een droom", klinkt het anderzijds.

"Ik kreeg kippenvel", laat iemand weten. "Wat is dit eng, man", reageert nog iemand. "Ik kan niet meer volgen", lezen we nog. "Zolang er geen lichaam gevonden is, ga ik ervan uit dat hij nog leeft en weer eens onverwacht kan opduiken", zegt een kijker. "Sowieso dat hij nog leeft."

Een paar kijkers hebben toch hun twijfels. "Je hoort in het begin geklik. Alsof iemand een recorder op play duwt om z'n stem af te spelen. Fake dus", besluit iemand. "Dat is sowieso Elena Rieser die haar probeert bang te maken", merkt iemand op. "Of de inspecteur die iets probeert uit te lokken."

@spoilerfamilie #foryou #trending #familie Veronique hoort koen zijn stem?#goedkijken #foryoupage #fypage #volg #fyppp #viral #fyyy #fypシ゚viral Familie-spoilers" href="https://www.tiktok.com/music/origineel-geluid-7205565388621236998?refer=embed">♬ origineel geluid - Familie-spoilers

Meer nieuws

Meer nieuws

.