Familie Kijkers waanzinnig teleurgesteld en trekken aan alarmbel: "Zij tekenen de ondergang van 'Familie'"
COS
Kijkers waanzinnig teleurgesteld en trekken aan alarmbel: "Zij tekenen de ondergang van 'Familie'"
Foto: VTM

Het is gebeurd: na een huwelijk van net geen jaar lang, zijn Lars en Veronique nu officieel gescheiden in 'Familie'.

"Eindelijk! Het werd tijd!", reageert Sieg De Doncker op Facebook. Zijn personage Koen ligt aan de basis van de breuk tussen Veronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers). "Zo spijtig, ik ben er nog niet goed van. Domme Veronique, je had zo'n knappe man", klinkt het op sociale media.

"Denk dat de schrijvers het leuk vinden om telkens de powerkoppels uiteen te halen", lezen we nog. "Zo jammer dit. Ik denk dat ik stop met kijken. Ook al is het een soap... blijkbaar mogen mensen niet lang gelukkig zijn", klinkt het teleurgesteld. "Dit was zo'n mooi tv-koppel."

"Vind het heel jammer dat het verhaal zo loopt, was het mooiste koppel in 'Familie'", laat nog een kijker weten. "Het trekt op niks meer. Sinds de nieuwe scenarioschrijvers de boel daar bepalen, vind ik de verhaallijnen absoluut niet meer mooi", lezen we nog.

"Dus na alle geliefde acteurs te ontslaan gaan ze nu het favoriete tv-koppel van mening 'Familie'-kijker laten scheiden... Kan iemand de sterke drank bij de makers weghalen? Ze zijn dat sterk bezig om binnenkort de ondergang van 'Familie' te tekenen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.