Kijkers van 'Familie' zeggen allemaal hetzelfde over Cédric
LHX
Kijkers van 'Familie' zeggen allemaal hetzelfde over Cédric
Foto: VTM

Tussen Raven en Cédric heeft het in 'Familie' nooit echt geboterd. Deze week kwam het tot een ongemakkelijke confrontatie.

"Kijk, Raven, het is niet omdat jouw leven één grote rotzooi is en je in therapie hebt moeten gaan, dat je nu dat soort depressieve gedachten aan mijn lief moet aanpraten", verwijt Cédric Raven. "Is dit jouw manier om mij een hak te zetten?"

Raven laat zich niet uit het lood slaan. "Je bent jaloers", merkt hij op. "Je hebt gewoon schrik dat Jill ook een open relatie wil. En ik die daartussen zit, dat is ambetant, natuurlijk..."

Cédric beweert dat er van jaloezie geen sprake is, maar de kijkers van 'Familie' denken beter te weten. "Stikjaloers", reageren zij. "Wanneer gaat die vete tussen die twee nu eens ophouden? Cédric gedraagt zich als een peuter!"

"Cédric moet dringend iets aan zijn attitude doen", vinden ze. "Hij is altijd jaloers, zo maakt hij al zijn relaties kapot." "Hij gaat het niet afleren, hij is jaloers op al zijn liefjes."

Hier en daar is er wel een kijker die Cédric begrijpt. "Raven is nooit zijn maat geweest, en het vertrouwen is er ook helemaal niet", klinkt het daar. "Het zou helpen mocht Jill iets opener communiceren. Ergens snap ik Cédric ook wel. Het voelt toch wat kunstmatig tussen hen."
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.