Familie Kijkers pikken het niet langer en zetten 'Familie'-makers stevig op hun plaats
COS
Kijkers pikken het niet langer en zetten 'Familie'-makers stevig op hun plaats
Foto: VTM

'Familie'-kijkers namen de afgelopen week afscheid van verschillende personages. Eind november maakte een opvallend nieuw gezicht haar intrede.

Vanessa (Karen Damen) vertelde dat ze ooit een kind ter adoptie had afgestaan. Haar biologische dochter Yoko (Cyra Gwynth) verscheen vervolgens in de reeks. Voor de kijkers was meteen duidelijk dat ze een goede match zou zijn voor een van de hoofdpersonages.

De chemie tussen Yoko en Cédric (Yanni Bourguignon) was de afgelopen weken meer dan voelbaar. Vrijdag kwam het eindelijk tot een innige zoen. Al volgde die wel na een mep in Cédrics gezicht. Kijkers zijn meer dan enthousiast. "Eindelijk!", zuchten veel fans.

"Dat werd tijd!", klinkt het. "Cédric verdient eindelijk wat geluk", vinden veel fans. De makers van de reeks hebben het de zoon van Veronique de afgelopen jaren absoluut niet makkelijk gemaakt. Hij verloor eerst zoontje Kamiel en vervolgens ook zoontje Kasper én vriendin Marie.

"Hopelijk krijgt Cé nu eindelijk eens liefdesgeluk in plaats van al die tegenslagen", reageert een kijker. "En laat dat nu zo, hè", richt een fan zich tot de makers van 'Familie'. "Dat die jongen eindelijk eens een stabiel liefdesleven krijgt en eindelijk graag gezien wordt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.