Familie Kijker van Familie denkt het te weten wat Véronique met bedrijf van plan is: ”Zo moet ook Lars buigen”
PMN
Kijker van Familie denkt het te weten wat Véronique met bedrijf van plan is: ”Zo moet ook Lars buigen”
Foto: VTM

Er is bij Wolf & Boss een machtsstrijd aan de gang. Lars wil heel graag terug CEO worden en is Véronique en Brigitte tegen elkaar aan het opzetten.

Terwijl ze tijdens een deugddoend kappersbezoek nog volop nagenoot, kreeg Julie Vermeire - naast dat van haar overwinning - goed nieuws vanuit de SBS-hoofdkantoren waarvoor ze de voorbije weken danste. Haar stage-aanvraag werd positief beantwoord en ze mag er achter de schermen aan het werk, weet ook Het Laatste Nieuws.

“Ik ga mijn stage doen bij SBS”, zegt Julie opgewonden. “Dat zijn inderdaad dezelfde mensen die ‘Dancing With the Stars’ maken, ja. Maar ’t is niet zo dat ik mijn stageplaats versierd heb op de dansvloer”, bijt ze van zich af. Julie zit namelijk in het laatste jaar Media en Entertainment Business en dan is stage doen bij een televisiezender een logische keuze.

“Ik zal tijdens mijn proefperiode onder andere mee mogen werken aan de voorjaarspresentatie van VIER, VIJF en ZES”, laat de dochter van Jacques nog weten. Ze zou er alvast erg naar uit kijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.