Familie Kijker denkt het te weten: “Zo zal Hanne er toch nog voor zorgen dat Tony naar de gevangenis moet”
PMN

Het zijn in Familie heftige tijden voor Hanne. Ze werd gevangen gehouden door Tony. Nu ze vrij is lijkt ze plots verliefd op hem te zijn geworden.

"Ik herinner me als kind nog dat ik voor de spiegel stond en mijn gezicht samen plooide tot ik rimpels kreeg. Ik wist toen al dat ik acteur wilde worden en vond dat een gezicht moest spreken. Ik hoopte dus dat, als ik lang genoeg zo voor de spiegel stond, ze vanzelf zouden komen”, lacht Koen De Bouw.

"Sommigen zeiden dat ik een mooie jongen was, ik vond dat relatief. Ik heb het altijd heel moeilijk gehad met die schoonheid. Ik ging daaronder gebukt, ik heb daar zelfs onder geleden. Ik wil er niet teveel over uitweiden maar toen ik een jaar of twaalf was, is daar misbruik van gemaakt. Ik heb op jonge leeftijd, als kind, ervaren wat voor aantrekkingskracht het kan hebben op mensen met slechte bedoelingen als je er zo uitziet. Ik heb me daar vrij jong tegen afgezet."

"Toen ik in de toneelschool hoorde dat ik waarschijnlijk vooral gecast zou worden voor 'jeune premier' - rollen, heb ik me daar tegen afgezet. Ik heb echt moeten vechten om andere rollen te mogen spelen. Dus 't is niet altijd een voordeel geweest.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.