Familie Keert Hilde Van Wesepoel terug naar 'Familie' als Linda? Dit verrassende antwoord heeft actrice klaar
COS
Keert Hilde Van Wesepoel terug naar 'Familie' als Linda? Dit verrassende antwoord heeft actrice klaar
Foto: Showbizz24

Zes jaar geleden namen we in 'Familie' afscheid van Hilde Van Wesepoel. Zeventien jaar lang had ze gestalte gegeven aan Linda Desmet.

Van het voorjaar van 2001 tot het najaar van 2017 kroop Hilde Van Wesepoel in de huid van Linda in 'Familie'. Naar het einde toe was Linda geen fijne vrouw meer. Voor Hilde was het bijzonder moeilijk om de rol te blijven spelen.

Door haar ontslag was ze even uit haar lood geslagen, maar Hilde krabbelde snel weer recht. Intussen heeft ze geen idee meer wat er allemaal in de reeks gebeurt. Zoals Linda's ex Jan die in de val gelokt werd door Elena.

Jan en Linda die elkaar terugvinden, het zou een leuk scenario zijn. Of Hilde zou overwegen terug te keren? "Dat hangt van verschillende factoren af. Is het een interessante verhaallijn, hoeveel draaidagen heb ik?", bedenkt Hilde zich in Dag Allemaal.

"Linda is niet dood, ze woont volgens mij in een appartementje, dat is nooit echt uitgesproken. Stel dat ze een goede verhaallijn hebben, dan is alles bespreekbaar. Tijd heb ik wel, combineren met ander werk zou wel lukken, maar zomaar 'ja' of 'nee' zeggen kan ik niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.