Keert Gunther Levi terug in ‘Familie’? Hij geeft een verrassend antwoord
PMN
Keert Gunther Levi terug in ‘Familie’? Hij geeft een verrassend antwoord
Foto: Medialaan

Morgenavond is er de grote seizoensfinale van ‘Familie’. Dan zal Bertje of Joris, zoals je wil, zijn masterplan uitvoeren. Hij wil een aanslag plegen.

De fans van ‘Familie’ gaan hun favoriete soap deze zomer niet moeten missen. Er is immers een webreeks. Dit gaat dit keer over het ware gelaat van Joris.

In de webreeks duikt ook Gunther Levi op. Hij speelde de rol van Peter, maar zijn personage kwam om het leven tijdens een brand. Gunther werd immers ontslagen bij ‘Familie’.

Het is net daarom zo verrassend dat hij weer op de set staat. “Allez, ’t is voor de webisodes, hé”, legt Gunther uit in Het Laatste Nieuws. “Het is niet dat ik op miraculeuze wijze verrijs in ‘Familie’. De webreeks draait rond de periode die voorafging aan de brand waarin Peter omkwam.”

Gunther heeft zich goed geamuseerd tijdens de opnames voor de webreeks. “Ik heb keiveel mensen teruggezien van vroeger. Het is bizar, maar na een paar minuten al lijkt het alsof je daar nooit weggeweest bent. Precies of je een maand vakantie gehad hebt en dan weer gaat werken.”

Bij een goede verhaallijn wil Gunther Levi wel terugkeren bij 'Familie'

Zou Gunther nog terugkeren naar ‘Familie’ mochten ze het hem vragen? Bijvoorbeeld als een tweelingsbroer van Peter? “Ik zou het zeker overwegen”, reageert de acteur.

“Toen de heisa rond het ontslag losbarstte, kreeg ik de vraag of ik nog zou terugkomen als ze het mij zouden vragen. Zoals ik al zei, ben ik niet rancuneus, ik heb geen enkele deur dichtgedaan. Dus als het een goede verhaallijn is, waarom niet?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.