Karen Damen trekt aan de alarmbel bij 'Familie'-makers nadat ze script leest
COS
Karen Damen trekt aan de alarmbel bij 'Familie'-makers nadat ze script leest
Foto: GoPlay

Karen Damen vindt het fantastisch om in 'Familie' te acteren. Haar personage Vanessa bleef de eerste twee jaar doorgaans dramavrij op de achtergrond.

Als we Karen Damen mogen geloven, dan zit daar snel verandering in te komen. "Ik moet zeggen dat haar verhaallijn wel redelijk belangrijk wordt binnenkort. Er komen dingen boven uit haar verleden - ik hoop dat ik dat mag zeggen - waar ze niet graag aan terugdenkt. Nogal dramatisch", vertelt Karen.

Karen moet in de podcast 'Foto's met Kurkdroog' toegeven dat ze heel bang was dat ze het niet zou kunnen. "Als ik dat las, dacht ik: mannen, ik kan dat niet spelen. 'Vanessa breekt'. Nee, nee, nee. Ik heb tot nu toe altijd de vrolijke spring-in-'t-veld mogen spelen en zo wat het zotteke kunnen uithangen."

Maar het stond er wel en dan moet het natuurlijk gespeeld worden. Wie zonder het goed te beseffen enorm geholpen heeft, is Caroline Maes, die Mieke speelt. "Die heeft mij een paar tips gegeven, ik heb veel met haar gebabbeld."

"Ik kom ook heel goed overeen met haar. Ik zie die doodgraag. Die heeft mij zo uit mijn comfortzone gehaald en dat was zo'n topresultaat en zo plezant om te doen", aldus Karen over het 'breekmoment' dat eraan zit te komen in 'Familie'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.