Interview Jacky Lafon vindt het vreselijk wat nu in ‘Familie’ gebeurt: “Doe dat toch niet”
WVDS

Jacky Lafon is wereldberoemd geworden in België door haar rol van Rita in ‘Familie’. Onlangs mocht ze mee 30 jaar Familie vieren. En ze heeft ook een mening over de huidige verhaallijnen.

Het feest van '30 jaar Familie' was zalig voor Jacky Lafon. “Dat was fantastisch, ik kreeg zo’n positieve boost. Ik ben omringt geweest met zoveel liefde en respect, ook van de jongere generatie die mij totaal niet kennen. Ik ben drie dagen lang gelukkig van geweest.”

“'30 jaar Familie' heeft mij zoveel plezier gedaan. Ik merk dat ik nog heel diep in de kijkers hun hart zit. Ook alle collega’s terug zien was fantastisch. Ik had spijt dat het gedaan was.”

Huidige verhaallijnen

“Ik volg af toe ‘Familie’ nog wel. Er zijn verhaallijnen waarvan ik denk: ‘Doe dat toch niet’. Vooral al die miserie en moorden, maar de tijden evolueren en er moet vernieuwing komen”, vertelt Jacky openhartig aan Showbizz24.

“In het begin was ‘Familie’ een gelukkige familie. Ik heb 15 jaar niet anders geweten. Er kwamen toen ook vreselijke zaken in, maar de kern bleef de familie Van den Bossche. En dat is momenteel totaal weg, wat ik wel een beetje jammer vind.”

“Bij ‘Thuis’ of buitenlandse soaps is dat niet. Kijk maar naar 'F.C. De Kampioenen', daar ben ik ook ongelooflijke fan van. Ik vind dat ze meer humor moeten brengen in ‘Familie’, zodat mensen een positieve boost krijgen. Voor mij is het momenteel te veel kommer en kwel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.