Familie Jacky Lafon straks toch opnieuw te zien in 'Familie'? Actrice heeft verrassend antwoord klaar
COS
Jacky Lafon straks toch opnieuw te zien in 'Familie'? Actrice heeft verrassend antwoord klaar
Foto: VTM

Jacky Lafon speelde jarenlang de rol van Rita Van den Bossche in 'Familie'. Jacky nam in 2015 afscheid van de VTM-reeks.

Jacky Lafon maakte in de eerste aflevering van 'Familie' op 30 december 1991 voor het eerst haar opwachting als Rita Van den Bossche, de oudste dochter van Anna en Pierre. In 2015 vertrok Rita op een cruise die maar geen einde lijkt te kennen.

Voor het 30 jaar Familie Feest in de Antwerpse Lotto Arena in 2022 zorgde VTM voor een geweldige verrassing voor alle fans. Ze hadden Jacky uitgenodigd. Voor een keer kroop ze - speciaal voor de verjaardag van de Bomma - nog eens in de huid van Rita.

Jacky's vertrek bij 'Familie' is intussen al acht jaar geleden. Toch wordt Jacky nog geregeld aangesproken over haar rol. Dat vindt ze fantastisch. "Ik blijf daar erg dankbaar voor. Het is zonder twijfel de rol van mijn leven. Wanneer ik op straat loop, word ik voortdurend aangesproken. Dan is 't van Jacky'tje hier en Rita daar."

"Mensen vragen me wanneer ik weer in 'Familie' opduik", zegt Jacky. Maar fans lijken hun hoop te mogen opbergen. Nadat ze de deur altijd op een kier liet staan, lijkt ze die nu te sluiten. "Ik denk niet dat Rita ooit terugkomt. Ze hebben me ooit gevraagd om terug te keren. Maar het voorstel was dat Rita zou sterven. Dat wilde ik niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.