Jacky Lafon kruipt nog eens in de huid van haar 'Familie'-personage: "Daar moet Rita gewoon bij zijn"

door: COS
Jacky Lafon komt naar het 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena
Afbeelding bron: VTM

Jacky Lafon bevestigde het eerder al aan de redactie van Showbizz24: 'tante Rita' zal er op zaterdag 17 september bij zijn op het '30 jaar Familie Feest' in de Lotto Arena.

Het 30 jaar Familie Feest blijft de verrassingen aan elkaar rijgen. Naast muzikale gasten Willy Sommers en CAMILLE zal ook Jacky Lafon aanwezig zijn in de Lotto Arena. Het leven op het cruiseschip onderbreekt Rita Van den Bossche met veel plezier voor een hereniging met haar familie.

"Het 30 jaar Familie Feest wordt een heel groot, gezellig familiefeest. Daar móet Rita gewoon bij zijn", zegt Jacky Lafon. "Voor zo’n gelegenheid komt ze graag even van haar schip."

"Ik kijk er enorm naar uit om er samen met de cast en de fans een gigantisch feest van te maken, boordevol nostalgie. Ik drink alvast een glaasje op 30 jaar Familie en wie weet doet Rita dat ook in de Lotto Arena", lacht Jacky.

Op het 30 jaar Familie Feest zal 'tante Rita' voor het eerst herenigd worden met haar familie. Voor welk spektakel die comeback zal zorgen blijft een verrassing. Al zullen humor, ontroering en nostalgie nooit ver weg zijn. Tickets zijn te verkrijgen op 30jaarfamiliefeest.be.