Jacky Lafon heeft geweldig nieuws over haar dochter
LHX
Jacky Lafon heeft geweldig nieuws over haar dochter
Foto: VTM

Jacky Lafon is vooral bekend van haar rol als Rita Van den Bossche, alias Zatte Rita, in 'Familie'. Ze heeft één dochter, Nathalie.

Jacky Lafon wilde vroeger altijd al een groot gezin, maar helaas kon ze geen kinderen krijgen. Daarom koos ze voor adoptie. Nathalia was een prematuurtje, maar ondanks de lastige start was het liefde op het eerste gezicht.

In de periode dat Jacky tijdens de zomer met Bobbejaan Schoepen optrad, vergezelde Nathalie haar steevast. In de voetsporen van haar moeder is ze, door haar verlegen aard, niet getreden, maar toch hebben die zomers duidelijk een impact op haar gehad. Ze werkt nu namelijk in Bobbejaanland, achter de schermen.

En daar is ze blijkbaar recent gepromoveerd. "Ze heeft nog een bijscholing gedaan, en nu mag ze ook werken als boekhoudster in Bobbejaanland.", vertelt Jacky in de podcast 'Frietcast'. "Ik ben er zó fier op, ik zie haar zó graag."

Het is trouwens ook in Bobbejaanland dat Nathalie haar vriend Jelle heeft leren kennen. "Het is een heel schattig koppel en ze zijn heel gelukkig samen", aldus Jacky.

Meer nieuws

Meer nieuws

.