Jacky Lafon haalt scherp uit naar makers van 'Familie': "Onverantwoord!"
COS
Jacky Lafon haalt scherp uit naar makers van 'Familie': "Onverantwoord!"
Foto: VTM

Martine Jonckheere heeft opnieuw borstkanker. Dat vreselijke nieuws maakte ze vorige week zelf bekend. In 2006 werd de voormalige 'Familie'-actrice al eens getroffen.

Jacky Lafon is erg geschrokken van het nieuws over Martine Jonckheere. Toen Martine in 2006 voor het eerst werd getroffen door borstkanker, was Jacky haar vertrouwenspersoon op de set van 'Familie'.

"Ik ben er zeker van dat de stress en het verdriet na haar ontslag bij 'Familie' er geen goed aan hebben gedaan. Ik ken Martine. Ze lacht wel veel, maar thuis vloeien de tranen", zegt Jacky in Dag Allemaal.

Ook in haar kleedkamer heeft Jacky Martine vaak zien huilen. "Drie keer hebben ze haar ontslagen, hè! Dat heeft haar heel veel pijn gedaan Op menselijk vlak zijn ze onverantwoord met haar omgegaan", vindt Jacky.

"Telkens kwam ze met de glimlach terug op de set, om vervolgens weer aan de deur gezet te worden. Dat heeft er bij haar heel hard ingehakt. Ik heb met haar te doen", aldus Jacky, die vertrouwen heeft dat Martine ook deze keer helemaal zal genezen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.