Iedereen zegt hetzelfde over seizoensfinale ‘Familie’
PMN
Iedereen zegt hetzelfde over seizoensfinale ‘Familie’
Foto: VTM

‘Familie’ begint aan zijn zomerbreak. De komende twee maanden verdwijnt de soap naar jaarlijkse gewoonte van het scherm. Gisteren was er de grote seizoensfinale.

Iedereen dacht wel te weten wat er zou gebeuren in die seizoensfinale, maar niets was minder waar. Bertje kon zijn aanslag tijdens de familiereünie niet uitvoeren want plots kwam zijn dochter Louise ook op de proppen. Hij deactiveerde meteen de bom.

De seizoensfinale eindigde met een bloedbad, een bom die is afgegaan. Een vooruitblik al naar de midseasonfinale.

Het is nog nooit eerder gebeurd dat een soap het seizoen eindigt met een vooruitblik naar wat nog komen gaat. De makers van ‘Familie’ hebben dus iedereen weten te verrassen. Het is nu uitkijken naar die midseasonfinale.

De fans van ‘Familie’ reageren massaal. De reacties zijn erg verdeeld. Er zijn er die het een slechte seizoensfinale vonden, maar veel fans vonden het wel goed. Ze zeggen allemaal hetzelfde.

“Dit was een heel goede seizoensfinale. Heel fijn dat er ook veel over Peter gesproken werd. Met dit ende hebben de makers nog veel mogelijkheden om er een boeiend najaar van te maken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.