Hier zitten alle fans van Familie te wachten: “Dit staat er te gebeuren bij Hanne en Stefanie”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan

Nog een goede week op de tanden bijten en dan start de kerstvakantie. Familie loopt tijdens de kerstvakantie uiteraard gewoon door.

Door de coronamaatregelen komt er geen webserie, maar de midseasonfinale is er nog wel. “Het klopt dat we deze winter geen webserie lanceren”, legt Wim Feyaerts, creative producer van ‘Familie’ uit in TV-Familie

“Het was dan ook een speciaal jaar. Onze ploeg heeft een paar weken stilgelegen, vanwege corona. En we besteden nog steeds de grootste aandacht aan de veiligheid van de cast en crew op de set. Zo kunnen we de normale a?everingen van de soap blijven aanbieden aan de kijkers.”

Er staat nog heel wat te gebeuren de komende weken. “Zo gaan de kijkers eindelijk ontdekken of Hanne terug bij zinnen komt en Tony zal doorzien”, verklapt Wim al. 

"Geheime minnaar van Stefanie zal ook moeten uitkomen"

“En dan is er nog de geheime minnaar van Stefanie. Over die persoon wordt volop gespeculeerd: wie zou dat kunnen zijn? Ook dat zal eens moeten uitkomen, hé.” 

“Lars dropt eveneens een bommetje bij Veronique en Brigitte, want hij wil terug CEO van Wol? & Bos worden. Of hem dat zal lukken, zullen de kijkers snel te weten komen."